Ipari porszívó

(1 vásárlói értékelés)

945,000 Ft

Professzionálisan kialakított kétfázisú, 230V ról üzemelő hárommotoros ipari porszívó, finom por elszívására.! A porszívó nagyméretű szűrővel és kézi szűrőrázóval rendelkezik, Üzemelése biztonságos, a hibalehetőségek minimalizáltak, ezért karbantartása minimális költségigényű. Szemétgyüjtő konténerét könnyen lehet üríteni, guruló kerekeken mozgatva. Betonmaró, betoncsiszoló gépekhez ajánlott..

légyszállítás kiemelkedően magas , : 730l / óra !  Szűrőfelülete 20000 cm2 es csillagszűrő.

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Három motorral szerelt nagyteljesítményű ipari porszívó

Az olaszországi DU-PUY   1964 óta gyárt professzionális porszívókat az ipari, mezőgazdasági és szolgáltatóipar szektor számára ! Termékkörében megtalálható a teljes termékpaletta az egyfázisú porszívóktól a háromfázisú siló méretű tisztitóberendezésekig. A termékek tervezésénél komoly szempontként veszik figyelembe a minőség és hatékonyság mellett  könnyű szállíthatóságot és karbantartást. Technológiai fejlesztések során új modellek kerültek az utóbbi években a palettára melyek már automatikus szűrőrázót és nagyméretű, több opciós szűrófelületet tartalmaznak, és folyamatos 24 órás működésüek. Atex porszívóik a 22-21-20 szűrő kategoriában németországban lettek minősítve. Termékeik Világ számos országába szállítják, többek között Francia, Német, Lengyel, Török, Oroszországi partnerekkel, illetve Szingapúr, Mexiko, Dél Amerika, és más ország, és világrászek beszállitói.

Du-Puy vállalat elsődleges szempontja a vásárlói megelégedettség elérése.

Raktáron lévő L porosztályú csillagszűrővel és nagykapacitású 80l portartállyal rendelkező porszívónk videója megtekinthető itt :

Ipari professzionális porszívó működés közben

A tartalom megtekintése előtt kérjük segítse oldalunkat egy lájkkal vagy megosztással

Powered by csiszologep

 

 

 

 

Sending
Tetszési index:
4 (4 votes)

További információk

Tömeg 80 kg

Ipari porszívó termékről 1 értékelés

  1. Marciosa

    best machine I ever have

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük