Betonmaró gép bérlés

Mikor érdemes betonmaró gépet bérelni.

A betonmaró gépek nagyon fontosak a padlófelújítási munkák során. Ezek a gépek lehetővé teszik régi, kopott betonréteg, ragasztó vagy festék, stb. eltávolítását a padlóról. Ez általában szükséges, mielőtt új beton vagy más padlóburkolat kerülne a régi helyére.

Főként két típusa létezik ezeknek a betonmaró gépeknek. Egyszerűbb munkákhoz kisebb területekre és marási mélységre maximum 1-5mm elsősorban a 230V 200mm marási szélesség gépeinket ajánljuk.

230V betonmaró gép kölcsönzés

Nagyobb projektekhez és 1-20mm mélységű marásokhoz, betonfelület síkoláshoz  Ipari betonmaró gépet ajánlunk bérelni. Ez a géptípus 380V Ipari áramról működik és 250mm a marási szélessége.

Ipari betonmaró gép bérlés

A betonmaró gépek működése meglehetősen egyszerű. A gép fel van szerelve vertikális forgó fejjel, amelynek keményfém hegyekkel borított marócsillagok marják a betonréteget. A forgó fej mozgatható, így a felhasználó a szükséges mélységre állíthatja be. A gép által létrehozott por és törmelék a kimeneten át a porelszívó gép tartályába  kerül, amely így megakadályozza a por elterjedését a munkaterületen, így védve a felhasználót.

A betonmaró gépek használata nem ördöngösség, azonban a felhasználónak tisztában kell lennie az eszközök működésével és a megfelelő biztonsági előírásokkal. Az eszközök használata során fontos személyi védőfelszerelést használni, beleértve a védőszemüveget, a fülvédőt és a maszkot, amely védi a tüdőt a por ellen.

Amennyiben betonmaró gépeket bérelné, weboldalunkon széles választékot találhat. Bérlésünkkel biztosítjuk, hogy mindig a kiváló állapotú és feladatra alkalmas betonmaró gépekkel dolgozhasson.

Kapcsolatfelvételi Telefon : 06204939021 ,  Email cím : info@csiszologepberles.hu

 

Betonmaró gép Bérlés 35000
5
Sending
Tetszési index:
4.25 (4 votes)
oxigén palack