Kedves látogatóink – bérlőink !

Köszönjük, hogy megtisztelik az oldalt figyelmükkel. Új szolgáltatásunkat az ingyenes telefonos szaktanácsadást a kölcsönösség elvén alapulva hoztuk létre.
Bármilyen betoncsiszolással, márványcsiszolással, általánosságban kőcsiszolással – polírozással vagy esetlegesen gépbérléssel kapcsolatos kérdésük akad, legyen az szakmai, vagy gépkezelési probléma,.. Mi próbálunk segitségükre lenni lehetőségeink szerint !
Nem kell aggódnia amiatt, hogy kelletlenek leszünk. Hívjon minket bátran a megosztást követően megjelenő telefonszámon és mi boldogan segítünk, hiszen tudjuk Ön már megelőlegezte számunkra a bizalmat !


INGYENES CSISZOLÁSI SZAKTANÁCSADÁS

Telefon :

A tartalom megtekintése előtt kérjük segítse oldalunkat egy lájkkal vagy megosztással

Powered by csiszologep

Munkaerő közvetitési szolgáltatásunkkal kapcsolatban érdeklődnek sokan, ezért pár visszatérő kérdésre itt válaszolunk.

  • Először is, mivel korlátozott számban elérhetőek a velünk kapcsolatban lévő szakemberek akiket meg tudunk kérdezni van e kapacitásuk adott munkavégzésre vagy sem, ezért nem tudjuk garantálni, hogy biztosítani tudjuk a gépkezelőt.
  • A közvetített szakember – gépkezelő jelenléte nem jelenti azt, hogy a kauciót nem kell kifizetni, ugyanis  az eszközök, nem a gépkezelő tulajdonát képezik.
  • A közvetített szakember, munkájával – szakértelmével biztosítja hogy a megfelelő munkához a megfelelő szerszámok, anyagok legyenek kiválasztva, és megfelelő sorrendben és technológiával használva, elkerülendő a túlzott szerszámkopást és a gép esetleges nem megfelelő használatából eredendő sérüléseket..
  • A gépkezelő szakember egységesített óradíja 4000 ft, / óra, napi normál munkaideje 8 óra, melyből 1/2 óra ebédszünet.  Munkaerő csak teljes napra bérelhető, túlórára nem kötelezhető!. A gépkezelő kötelessége, hogy a megrendelő érdekében a lehető legjobb tudását adva segítsen a végső felület kialakitásában.
  • A csiszologepberles.hu garantálja, hogy csak hozzáértő, szakmában valóban jártas szakembert közvetít ki!
  • A közvetített szakember napidíját, a gépbérlés megkezdésekor, előre kell kifizetni.
Sending
Tetszési index:
3.33 (15 votes)