Kedves látogatóink – bérlőink !

Köszönjük, hogy megtisztelik az oldalt figyelmükkel. Új szolgáltatásunkat az ingyenes telefonos szaktanácsadást a kölcsönösség elvén alapulva hoztuk létre.
Bármilyen áltolános információval segíthetünk betoncsiszolással, márványcsiszolással, általánosságban kőcsiszolással – polírozással vagy esetlegesen gépbérléssel kapcsolatos kérdésük akad, legyen az szakmai, vagy gépkezelési probléma,.. Mi próbálunk segitségükre lenni lehetőségeink szerint !
Nem kell aggódnia amiatt, hogy kelletlenek leszünk. Hívjon minket bátran a megosztást követően megjelenő telefonszámon és mi ha tudunk segítünk, hiszen tudjuk hogy egy lájkkal Ön már megelőlegezte számunkra a bizalmat !


INGYENES CSISZOLÁSI SZAKTANÁCSADÁS

Telefon :   06204939021

Amennyiben Önnek konkrét munkavégzéssel kapcsolatos szerszámsor összeállítás illetve részletes kivitelezési szaktanácsadásra, gépek beüzemelésére, folyamatosan, akár hétvégén is hívható telefonos vagy helyszíni segítségre lenne szüksége, azt külön díjtételként tudja megrendelni az igényelt szolgáltatási szint alapján.

A szaktanácsadás és betanítás díja 15000 Ft / óra

Munkaerő közvetitési szolgáltatásunkkal kapcsolatban érdeklődnek sokan, ezért pár visszatérő kérdésre itt válaszolunk.

  • Először is, mivel korlátozott számban elérhetőek a velünk kapcsolatban lévő szakemberek akiket meg tudunk kérdezni van e kapacitásuk adott munkavégzésre vagy sem, ezért nem tudjuk garantálni, hogy biztosítani tudjuk a gépkezelőt.
  • A közvetített szakember – gépkezelő jelenléte nem jelenti azt, hogy a kauciót nem kell kifizetni, ugyanis  az eszközök, nem a gépkezelő tulajdonát képezik.
  • A közvetített szakember, munkájával – szakértelmével biztosítja hogy a megfelelő munkához a megfelelő szerszámok, anyagok legyenek kiválasztva, és megfelelő sorrendben és technológiával használva, elkerülendő a túlzott szerszámkopást és a gép esetleges nem megfelelő használatából eredendő sérüléseket..
  • A gépkezelő szakember egységesített óradíja 5000 ft, / óra, napi normál munkaideje 8 óra, melyből 1/2 óra ebédszünet.  Munkaerő csak teljes napra bérelhető, túlórára nem kötelezhető!. A gépkezelő kötelessége, hogy a megrendelő érdekében a lehető legjobb tudását adva segítsen a végső felület kialakitásában.
  • A csiszologepberles.hu garantálja, hogy csak hozzáértő, szakmában valóban jártas szakembert közvetít ki!
  • A közvetített szakember napidíját, a gépbérlés megkezdésekor, előre kell kifizetni.
Sending
Tetszési index:
3.78 (40 votes)