Tisztelt bérlőink!

Az utóbbi időben sajnos egyre gyakoribbá vált, hogy tisztán átvett – kiadott gépeinket mocskosan, sárosan, porosan, nem egy esetben sérülten hozzák vissza. A megszaporodott esetek miatt mostantól géptakaritási szolgáltatási díjat vezetünk be amelynek egyszeri összege gépenként 1500 Ft. + áfa

Szeretnénk továbbá nyomatékosítani, hogy a nem megfelelő használatból, vagy kezelői figyelmetlenségből megsérülő gépek, vagy azok borításában, szerkezetében bekövetkező hibákat a bérlőre hárítjuk !  – Az általunk kiadott gépek  munkára készen, átvizsgált állapotban kerülnek kiadásra. – Azonban a velük végzett munka során erőteljes rezonanciának , nagyfokú mechanikai terhelésnek vannak kitéve, így a munkavégzés során mindig ajánlott időnként átnézni a csavarokat és szerszám felfogatásokat a sérülések elkerülése érdekében, ahogy ezt  gépek kezelési útmutatója is előirja ! – A gépeket sérülten, vagy többszöri esetben eltakaritás nélkül visszaszolgáltató magánszemélyeket, cégeket a későbbiek során nem szolgáljuk ki.

Figyelem : Vállalkozásunk semmilyen gépkezelési vagy biztonsági előírás betartásának hiányosságából eredő sérülésért sem vállal felelősséget !

Jó hír

– azonban, hogy a gépeinket jó gazda módjára kezelő bérlőink már a második alkalomtól kedvezményekben részesülnek., így hálálva meg számukra bérlői hozzáállásukat.

IGEN !  Mi lehetőséget biztosítunk gépeink bérbe adásával a bérlőnek arra, hogy az általa elképzelt munkát elvégezze,. MI felelősséget vállalunk az általunk kiadott gépek műszaki állapotára és megfelelősségére,  Az azonban a BÉRLŐ FELELŐSSÉGE, milyen mértékben gazdálkodik a gépek bérlésébe fektetett pénzével.  Részünkről ugyanannyit számolunk fel, akár 1 napon át csak nézegeti, vagy egész nap dolgozik vele, és kihasználja a pénzt amit bérlésre fordított.  A bérleti díj időszakába ugyanúgy beleszámít és nem vonódik le a szállítások ideje is.!

Sending
Tetszési index:
0 (0 votes)

Amennyiben a tőlünk bérelt, kipróbált gép elromlott, hívja kollégánkat a megadott kapcsolati vonalon. Vannak gépek, amelyekben beépített túlterhelésvédelem van, ebben az esetben kollégánk telefonon is valószínüleg tud segíteni.

FONTOS! : a bérelt gépek burkolatát önhatalmúlag SOHA NE BONTSÁK MEG !  Ebben az esetben egészen biztos, hogy a bérlő fog felelni a gép működését helyreállító szerelési és esetleges alkatrész költségekért.A nem szakszerű használatból eredő meghibásodásokért külső és belső sérülésekért ( leejtés , szállítási , kezelési, falhoz ütődés stb.. hibákért a bérlő felel.  A gépeket átvételnek megfelelő állapotban letisztítva vesszük csak vissza, egyéb esetben 1000 ft / gép takaritsi díjat számítunk fel !

A leggyakoribb sérülések pl. kábelszakadás 10m kábel esetén 5000 ft anyagdíj + 3000 ft szerelési díj felszámolásával jár.

Minden bérlőnk megértheti hogy folyamatoan karbantartott gépeinket elektromos és érintésvédelmi szempontból kifogástalan állapotban kell tartanunk, hisz másképpen sem kiadni, sem használni nem tudjuk őket !  Ügye ön sem szretne sérült tápkábeles gépet bérelni ?!!
Sending
Tetszési index:
0 (0 votes)

IGEN ! – minimum 3 napos bérletet követően, 10 % kedvezményt biztosítunk minden bérlőnk számára.  Azon bérlőink számára akik több alkalommal bérelnek tőlünk gépet további kedvezményekkel segítjük.

Sending
Tetszési index:
0 (0 votes)

Nyitvatartási időnk kis mértékben rugalmas – mivel cégünk elsősorban kivitelezéssel foglalkozik, – és a gépbérlési szolgáltatást gépparkunk nagyobb kapacitás kihasználtsága érdekében végezzük, ezért általában gép lerakatainkban nem ül folyamatos jelleggel raktári alkalmazott. Ezért minden esetben előre egyeztetettt árajánlat alapján egyeztetett időben adunk ki és veszünk vissza gépeket, nagy általánosságban reggel  fél 8 -tól du – 17 óráig.

Sending
Tetszési index:
0 (0 votes)

IGEN ! – Előre egyeztetett időpontban kollégánk külön díjazásért , ami kiszállási díjból (5000 ft Bp) és beüzemelési illetve alap gépkezelési betanitási díjból, áll amely az első órára netto 10000 Ft  a második órától 5000 ft/óra díjon számolunk el. A szolgáltatás díját a helyszínen készpénzben kell megfizetni.

Sending
Tetszési index:
0 (0 votes)

IGEN !  Egyeztetett időpontra vállaljuk gépeink kiszállítását, helyszínen történő fizetés mellett.

Sending
Tetszési index:
0 (0 votes)

Nem, nálunk a hétvégi gépbérlés esetén két napot számolunk fel, hiszen gépeinket ugyanúgy használják. A gépek visszavételére lehetőséget biztosítunk akár hétvégén is, előzetes egyeztetést követően, 5000 Ft felszámolása ellenében.

Sending
Tetszési index:
0 (0 votes)

2018. februártól a gépbérlési piacon egyedülálló módon lehetőséget biztosítunk bérlőink számára, hogy a kibérelt gépet, gépeket az első 4 óra időtartamon belül visszahozzák.  Ezt az opciót azért találtuk ki hogy senki ne érezzen csalódottságot amennyiben az általa bérelt gép, nem hozza azt a hatékonyságot, kapacitást, amit elképzeltt, ne adj isten nem megfelelő a feladatra .  Ebben az esetben a gép bérleti díjának 50% át számoljuk csak fel !

Sending
Tetszési index:
0 (0 votes)

A minimum bérlési idő minden gép esetében 24 óra. A gépeket hamarabb is vissza lehet hozni, de akkor is teljes bérleti díjat számítjuk fel

Sending
Tetszési index:
0 (0 votes)

A gépek kipróbálására lerakatainkban egyeztetett időben van lehetőség, kiadás előtt a gépek üzemeltetését bemutatjuk. Ez garanciát jelent a működőképességre.

Sending
Tetszési index:
0 (0 votes)

Load More

Sending
Tetszési index:
0 (0 votes)