betoncsiszoló gép porelszívóval

Kicsi ámde mégis hatékony 230V betoncsiszoló gép és hozzá tartozó tökéletes porelszívó együttese. A csiszolófej 250mm átmérőjű merev tárcsa, ennél fogva hajlamos a beton felületén – annak keménységétől függően – sávokat, és nyomokat hagyni.  Kiváló választás a következő feladatok megoldásához :

  • Betonozási eltérések , hullámos, púpos felületek javítása
  • csemperagasztó eltávolítása , lecsiszolása
  • padlopon síkba csiszolása
  • műgyantázás előtti felület előkészítés
  • kisebb mértékű betonszint csökkentés ( betontól függően )

A gép együttes kezelése rendkívül egyszerű. A betonmaró gépet a porelszívó dugaljba csatlakoztatva automatikusan szinkronizálttá tehetjük a gépek működését. A porelszívó a gép bekapcsolásánál elindul, kikapcsolásnál leáll. Más feladatunk már nincs is, mint ellenőrizzük a csiszológép tárcsájának vízszintes állását a beépített vizszintező segítségével. Az indítógomb megnyomása után előre hátra gördítve a betoncsiszoló gépet, megkezdjük a betoncsiszolást.

Tilos !  a Gépet a lábazathoz, falhoz ütni, vagy hirtelen jobbra balra irányítani, szűk fordulókat csinálni vele. A betoncsiszoló felépítése magas, és a hirtelen oldalirányú mozdulatoktól elborulhat. A gépbérlési díjon felül a választott durvaságú csiszolótárcsa 1mm alap kopásdíja pluszként felszámolásra kerül ami a beszerzési áraktól függően változhat.

gépbérlés, csiszológép bérlés, gépkölcsönző, gépbérlés Budapest, gépbérlés Érd, gépbérlés XI. ker., gépbérlés Diósd

Betoncsiszoló szett 30000 Ft
5
Sending
Tetszési index:
4.4 (55 votes)
oxigén palack