High speed polírozó gép

15,000 Ft

Higspeed egytárcsás polírozógépekkel kiválóan tudunk magasfényű felületeket képezni, és tudjuk karbantartani, tisztítani a fémhálós padlóbevonatokkal védett burkolatokat. Használatával a bevonat folyamatosan keményíthető valamint gyorsan és egyszerűen felpolírozható. Profi gép profi felhasználóknak

Leírás

Professzionális Ghibli- wirbel polírozógép
Nagyteljesítményű, magas fordulatú (high-speed) polírozógép, waxolt bevonatok készitésére, bevonatolt felületek fényezésére, karbantartására, tisztítására. Egyszerűen kezelhető, rugalmas tárcsafelfüggesztés, amely kompenzálja a padló esetleges egyenetlenségeit.  18ˇpolírozó paddel használható.
A polírozáshoz szükséges  műanyag szálas , iletve gyémántszórt pad, melyet feladattól függően érdemes kiválasztani  plusz díjért bérelhető a géphez.

Falhasználói videó megtekinthető lejjebb, lájkolást követően..  —>

A tartalom megtekintése előtt kérjük segítse oldalunkat egy lájkkal vagy megosztással

Powered by csiszologep

Bár a gép használata különösebb felkészültséget nem igényel azonban a nem megfelelő, túlzott polírozó pad nyomás beállitás esetén a motor a túlterheléstől leéghet.. A polírozó gép fejnyomásának megfeleő beállitását segíti egy kettős nyomásérzékelő lámpa.

Figyelem

Amennyiben nem biztos a gép kezelésével járó feladatokkal úgy kérje tanácsunkat, vagy végeztesse inkább el a munkát szakemberrel :   márvány polírozás

Sending
Tetszési index:
4.6 (5 votes)

További információk

Tömeg 40 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„High speed polírozó gép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük