Egytárcsás csiszoló

9,000 Ft

Beton, márvány, műkő, terazzo, stb felületek csiszolásához polírozásához kiválóan alkalmazható gép.  Kezelése igényel némi betanulást, de kb. egy óra alatt elsajátítható. Használatához feladatra választott szerszámok szükségesek, melyek díját a gép bérleti díja nem tartalmazza.

Leírás

egytarcsasEgytárcsás csiszoló víztartállyal

180 pm fordulatszámmal 40 kg összsúllyal . 220 V tápfeszültségről üzemeltethető. A gép alkalmas márvány – mészkő felületek tisztitására, fényezésére.

Felhasználásához gyakorlat, – néminemű ügyesség szükséges, bár használata kb félóra alatt elsajátítható, még is kezelését elsősorban szakemberek számára ajánljuk.

FIGYELEM:  A gép önmagában nem alkalmas felületek csiszolásához ! Alapja azonban a különböző munkákhoz szükséges felfogató tárcsák és szerszámszettek használatának. A szerszámokat , szetteket és ahhoz illeszkedő felfogató tárcsákat a végzendő feladathoz érdemes választani a felesleges munka és kiadás elkerülése érdekében. Ezeknek azonban más és más az ára és ennek megfelelően a bérleti díja is,. Ezért kérjük, pontos ajánlathoz a végzendő feladat minél pontosabb meghatározásával, ( felület állapotának, tipusának, méretének leírása, elvárt végeredmény megadása )  küldjön legyen kedves emailt az info@csiszologepberles.hu mail címre.

A felhasználási videó megnézéséhez kérjük segítse oldalunkat egy közösségi megosztással

A tartalom megtekintése előtt kérjük segítse oldalunkat egy lájkkal vagy megosztással

Powered by csiszologep

 

Sending
Tetszési index:
4.8 (15 votes)

További információk

Tömeg 40 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egytárcsás csiszoló” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük