Egytárcsás csiszoló

9,000 Ft / day

Beton, márvány, műkő, terazzo, stb felületek csiszolásához polírozásához kiválóan alkalmazható gép.  Kezelése igényel némi betanulást, de kb. egy óra alatt elsajátítható. Használatához feladatra választott szerszámok szükségesek, melyek díját a gép bérleti díja nem tartalmazza.

Clear dates

Leírás

egytarcsasEgytárcsás csiszoló víztartállyal

180 pm fordulatszámmal 40 kg összsúllyal . 220 V tápfeszültségről üzemeltethető. A gép alkalmas márvány – mészkő felületek tisztitására, fényezésére.

Felhasználásához gyakorlat, – néminemű ügyesség szükséges, bár használata kb félóra alatt elsajátítható, még is kezelését elsősorban szakemberek számára ajánljuk.

FIGYELEM:  A gép önmagában nem alkalmas felületek csiszolásához ! Alapja azonban a különböző munkákhoz szükséges felfogató tárcsák és szerszámszettek használatának. A szerszámokat , szetteket és ahhoz illeszkedő felfogató tárcsákat a végzendő feladathoz érdemes választani a felesleges munka és kiadás elkerülése érdekében. Ezeknek azonban más és más az ára és ennek megfelelően a bérleti díja is,. Ezért kérjük, pontos ajánlathoz a végzendő feladat minél pontosabb meghatározásával, ( felület állapotának, tipusának, méretének leírása, elvárt végeredmény megadása )  küldjön legyen kedves emailt az info@csiszologepberles.hu mail címre.

A felhasználási videó megnézéséhez kérjük segítse oldalunkat egy közösségi megosztással

A tartalom megtekintése előtt kérjük segítse oldalunkat egy lájkkal vagy megosztással

Powered by csiszologep

 

Sending
Tetszési index:
5 (13 votes)

További információk

Tömeg 40 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egytárcsás csiszoló” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.