Betonmaró kölcsönzés ára

A betonmaró gép kölcsönzése a legtöbb esetben mint nemkivánatos kiadás jelenik meg az épitőipari munkák során. A Kölcsönző cégek által kinált betonmaró gépek skálája elég széles, a kézigépektől a ráülős 450mm marási szélességű marógépekig. A kölcsönzési díjak is ennek megfelelően széles skálán mozognak. Ráadásul nem minden gép megfelelő komolyabb marási feladatokra. Mire figyeljünk tehát a bérléskor?

  1. Áramfelvétel 230V = kisebb hatékonyság. VS  3x16A – 380V nincs minden ingatlanban
  2. szerszámkopási díj összege
  3. Feladatra megfelelő kapacitású és tipusú gép kiválasztása  ( Elektromos, benzines, diesel )
  4. Porelszívás biztositása megfelelő kapacitásu porszívóval biztosított e.
  5. Zárt terekben, csak Elektromos betonmaró gép használata javasolt !
  • A könnyebb kisebb marási szélességű gépek, cca, ( 2KW ) nem rendelkeznek elég erővel, ezért elsősorban festékcsíkok eltávolítására, csúszásmentesítésre, felület frissítésére, kisebb kőragasztó/ parketta ragasztó  nyomok illetve, aljzatkiegyenlítő hullámosodások kiegyenlitésére valók. Fordulékonyságuk, kis súlyuk viszont előny a kis helyiségekben, ahol a nagy gépekkel megmozdulni sem tudunk.
  • A nagyobb, 5,5 – 7,5 kw gépek áramfelvétele már lehetővé teszi a haladós munkát akár 1-3cm marási mélységet is több fogásban. Kisebb helyiségekben nehézkes a forgolódás velük, ezt hasznos tudni ! A 380V áramellátás magánházakban nem minden esetben adott, hiszen az 5,5kw gépek is 3X16A követelnek minimum. Érdemes tehát erről tájékozódni mielőtt kibéreljük a gépet, mert áram nélkül nincs munka, de a bérleti díjat ki kell fizetni ugyanúgy.

 

FIGYELEM !   NÁLUNK A NAPI BÉRLETI DÍJ MÁR TARTALMAZZA A SZERSZÁMKOPÁST  így semmilyen plusz költség nem kerül felszámolásra marógépeink bérlése esetén.

 

 Betonmaró gép bérlés Itt

gépbérlés, csiszológép bérlés, gépkölcsönzés, gépbérlés Budapest, gépbérlés Érd, gépbérlés XI. ker., gépbérlés Diósd

5
Sending
Tetszési index:
4.88 (33 votes)
oxigén palack