Tiszta, megkimélt gépek

Tisztelt bérlőink!

Az utóbbi időben sajnos egyre gyakoribbá vált, hogy tisztán átvett – kiadott gépeinket mocskosan, sárosan, porosan, nem egy esetben sérülten hozzák vissza. A megszaporodott esetek miatt mostantól géptakaritási szolgáltatási díjat vezetünk be amelynek egyszeri összege gépenként 1500 Ft. + áfa

Szeretnénk továbbá nyomatékosítani, hogy a nem megfelelő használatból, vagy kezelői figyelmetlenségből megsérülő gépek, vagy azok borításában, szerkezetében bekövetkező hibákat a bérlőre hárítjuk !  – Az általunk kiadott gépek  munkára készen, átvizsgált állapotban kerülnek kiadásra. – Azonban a velük végzett munka során erőteljes rezonanciának , nagyfokú mechanikai terhelésnek vannak kitéve, így a munkavégzés során mindig ajánlott időnként átnézni a csavarokat és szerszám felfogatásokat a sérülések elkerülése érdekében, ahogy ezt  gépek kezelési útmutatója is előirja ! – A gépeket sérülten, vagy többszöri esetben eltakaritás nélkül visszaszolgáltató magánszemélyeket, cégeket a későbbiek során nem szolgáljuk ki.

Figyelem : Vállalkozásunk semmilyen gépkezelési vagy biztonsági előírás betartásának hiányosságából eredő sérülésért sem vállal felelősséget !

Jó hír

– azonban, hogy a gépeinket jó gazda módjára kezelő bérlőink már a második alkalomtól kedvezményekben részesülnek., így hálálva meg számukra bérlői hozzáállásukat.