Akció!

padlótisztító súrológép

10,000 Ft / day

230V tápfeszültségről üzemelő padlótisztító autómata. Kiválóan alkalmas pvc, linoleum, laminált padló, márvány, kőlap, padlólap burkolatos aljzatok gyors tisztításához. Egyszerűen kezelhető, fordulékony 600m2/h kapacitással.

 

Clear dates

Leírás

Kézzel vezethető súroló-szívógép, amely alkalmas a fenntartó tisztításra és a gyors köztes takarításokra is. A gép önmagyarázó szimbólumokkal rendelkezik, kompakt felépítésű és fordulékony. A Karcher BD 40/25 C EP súroló-szívógép kisebb és telezsúfolt felületek tisztításához ajánlott. 800m2 / óra kapacitással. Az egygombos kezelésnek (EASY) köszönhetően nagyon rövid a betanulási idő. A kompakt felépítésű és fordulékony gép 45 cm munkaszélességgel,  lehajtható tolókarral rendelkezik. Csekély súlya miatt könnyen hordozható és szállítható. Kompakt és fordulékony felépítés, a készülék minden felhasználási területen könnyen vezethető, rövid keréktáv gondoskodik a maximális fordulékonyságról. 230V, hálózati feszültségről üzemel, így folyamatos munkára alkalmas az akkumulátoros gépekkel szemben.

A bérleti díj 1db vízszívó gumit tartalmaz. Ennek tönkremenetele esetén pótgumit 6000 ft+áfa áron tudunk a géphez biztosítani

A bérleti díjon felül 500 ft/mm kefe kopási díjat számolunk fel, Illetve pad használat esetén a padeket 3500 ft/db áron tudjuk adni a géphez, amennyiben a bérlő igényli.

Sending
Tetszési index:
4.5 (2 votes)

További információk

Tömeg 45 kg
Méretek 110 × 70 × 80 cm

padlótisztító súrológép termékről 2 értékelés

Még nincsenek értékelések.

„padlótisztító súrológép” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük