Padlósúroló takaritógép eladó

85,000 Ft

Eladó kiváló mszaki állapotú 230V tápfeszültségről üzemelő padlótisztító autómata. Kiválóan alkalmas pvc, linóleum, laminált padló, márvány, kőlap, padlólap burkolatos aljzatok gyors tisztításához. Egyszerűen kezelhető, fordulékony 700m2/h kapacitással.

 

Leírás

Karcher középkategóriás súroló-szívógép, amely alkalmas a fenntartó tisztításra és a gyors köztes takarításokra is. A gép önmagyarázó szimbólumokkal rendelkezik, kompakt felépítésű és fordulékony. A Karcher BD 40/25 C EP súroló-szívógép kisebb és telezsúfolt felületek tisztításához ajánlott. 700m2 / óra kapacitással. Az egygombos kezelésnek (EASY) köszönhetően nagyon rövid a betanulási idő. A kompakt felépítésű és fordulékony gép 45 cm munkaszélességgel,  lehajtható tolókarral rendelkezik. Csekély súlya miatt könnyen hordozható és szállítható. Kompakt és fordulékony felépítés, a készülék minden felhasználási területen könnyen vezethető, rövid keréktáv gondoskodik a maximális fordulékonyságról. 230V, hálózati feszültségről üzemel, így folyamatos munkára alkalmas, nem kell megállni és feltölteni órákon át. és ez óriási előny az akkumulátoros gépekkel szemben.

Amenyiben bérelné  gépet bérleti díj 1db vízszívó gumit tartalmaz. Ennek tönkremenetele esetén pótgumit 6000 ft+áfa áron tudunk a géphez biztosítani

A bérleti díjon felül 500 ft/mm kefe kopási díjat számolunk fel, Illetve pad használat esetén a padeket 3800 ft/db áron tudjuk adni a géphez, amennyiben a bérlő igényli.

Sending
Tetszési index:
4.67 (3 votes)

További információk

Tömeg 45 kg
Méretek 110 × 70 × 80 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Padlósúroló takaritógép eladó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük