Padlócsiszoló gép

(3 vásárlói értékelés)

30,000 Ft

Leírás

Professzionális padlócsiszoló gép, amely állítható fordulatszámmal rendelkezik. Áramellátása 400V 3×16 A áramellátású nagyteljesítményű 5 kw motorról történik. 400mm munkaszélességben direkt meghajtású untoleráns tárcsafelfogatással dolgozik.

Elsődlegesen pl hibás betonozás miatt kialakult magaspontok eltávolítására, és felület előkészítésre tervezték, illetve alkalmas betonmaró gép által nagyolt felület finomítására, csiszolására, polírozására is.  Hatékonyan távolítja el a kőragasztó és linoleum ragasztó maradványokat.

Tökéletes választás műgyantázás előtt történő felület becsiszoláshoz.

Jellemzői :

 • Változtatható fordulatszám
 • 400V / 3 fázisú nagyteljesítményű motor
 • porelszívó csatlakozás pormentes munkához
 • könnyű szállíthatóság

A betoncsiszoló – felület előkészítő gép napi bérleti díján felül 200 000 ft kauciót is meg kell fizetni bérbevételkor.

Minimális bérleti időtartam 1 nap

Figyelem!

:  A gép bérleti díja NEM tartalmazza az opcionálisn felhelyezendő gyémánt kopó szerszámokat.  A szerszámok választása feladathoz igazítandó, lehet maró és durva vagy finomabb csiszolásra alkalmas szerszám. – CSISZOLÓ SZERSZÁMOK aktuális áráról kérjük érdeklődjön ITT

HTC 400 gép csiszolási videók :

Sending
Tetszési index:
4.14 (7 votes)

További információk

Tömeg 85 kg

Padlócsiszoló gép termékről 3 értékelés

 1. Bagi Cs

  Kiválóan kezelhető !
  beton design

 2. Komlósi

  Az elején kicsit körülményesnek tünt a kezelése, bár megmutatták, a motor nem mindig akart elindulni, kicsit meg kellett emelni a gép elejét. Alacsony fordulaton többször letiltott és leállt, újra kellett inditani

 3. Tükörpadló

  Nagyon erős ez a gép. Először nem akart működni de csak a fali csatlakozó nem volt jó ! Másik csatlakozóra rádugva gyönyörűen dolgozott, lassan eresztve a legjobb. -170 m2 padlopont és ragasztót két nap alatt csiszoltuk meg.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük