Használt HTC 500 betoncsiszoló gép eladó

1,300,000 Ft

  • erőteljes – nagy teljesítményű 5 LE motor  és változtatható fordulatszám
  • variálható súly 120-160kg ig
  • 3x- 210 mm átmérőjű planetáris csiszolófejek
  • állítható forgásirány balra vagy jobbra
  • mobil – állítható magasságú fogantyú és két nagy kerék a biztonságos és kényelmes kezelés érdekében
  • flexibilis – nedves és száraz csiszoláshoz porszívó- és vízcsatlakozással

A vásárolt géphez ingyen adjuk a  felfogató tárcsákat 172000 Ft értékben !!!!

Leírás

HTC 500 használt profi betoncsiszoló gép eladó

Ha betonból vagy esztrichből készült padlókat szeretne előkészíteni, legyen szó új burkolatokról vagy friss esztrich rétegről, -3×210 mm átmérőjű szerszámmal rendelkező planetáris HTC 500 betoncsiszolónk nélkülözhetetlen segédeszköz, amely gyorsan elvégzi a munkát. A mobil csiszológép nedves és száraz csiszoláshoz is használható, így minden felülethez és építési pozícióhoz rendelkezésre áll a tökéletes eszköz. A bevont acélból készült stabil szerkezet hatékony és robusztus munkaeszköz az építkezéseken.  Pár videó a gépről, ebben a cikkben :

Beton polírozás

Legyen nedves vagy száraz – a betoncsiszoló gép biztosítja a sima felületeket

A padlócsiszoló csiszolókorongját egy nagy teljesítményű 5kw 3x16A áramfelvételű inverterrel szabályozott motor hajtja, vagyis az eszköz könnyedén eltávolítja a festék, és a csemperagasztó maradványait, az építőanyag szennyeződéseket, valamint a padló kisebb és nagyobb egyenetlenségeit. A csiszoló használható betonon, grániton vagy akár esztrichen, design beton készítéshez, száraz, valamint nedves csiszolásra egyaránt alkalmas.

A csiszológéphez egy ipari porszívó csatlakoztatható, amely megbízhatóan távolítja el a port és biztosítja a jól látható csiszolási eredményeket. A nedves csiszoláshoz a betoncsiszolón egy tartály és gömbszelepes vízcsatlakozó található, amely a nedves csiszolási technika során minimalizálja a csiszolólap kopását. A tompított csiszolófej teljes teljesítmény mellett is kevesebb rezgést bocsájt ki, ami azt jelenti, hogy kis erőfeszítéssel is sima felületek hozhatók létre.

A vízszintes felület biztosítása egyértelm a planetáris három forgófej használatával. Ez a betoncsiszoló gép a HTC legtöbbet vásárolt típusa, és nem véletlenül!  A nagy kerekek lehetővé teszik a betoncsiszoló biztonságos kezelését és manőverezését.

A fogantyú magassága állítható, vagyis könnyen igazítható a felhasználó igényeihez.

A vásárolt gép teljes felújitáson esett át, minden ékszíj és görgő cserélve lett  géphez ingyen adjuk a szerszám felfogató tárcsákat 172000 Ft értékben !!!!

A meghirdetett ár netto ár !

Sending
Tetszési index:
5 (3 votes)

További információk

Tömeg 60 kg