IGEN !  Mi lehetőséget biztosítunk gépeink bérbe adásával a bérlőnek arra, hogy az általa elképzelt munkát elvégezze,. MI felelősséget vállalunk az általunk kiadott gépek műszaki állapotára és megfelelősségére,  Az azonban a BÉRLŐ FELELŐSSÉGE, milyen mértékben gazdálkodik a gépek bérlésébe fektetett pénzével.  Részünkről ugyanannyit számolunk fel, akár 1 napon át csak nézegeti, vagy egész nap dolgozik vele, és kihasználja a pénzt amit bérlésre fordított.  A bérleti díj időszakába ugyanúgy beleszámít és nem vonódik le a szállítások ideje is.!

Comment on this FAQ

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Amennyiben a tőlünk bérelt, kipróbált gép elromlott, hívja kollégánkat a megadott kapcsolati vonalon. Vannak gépek, amelyekben beépített túlterhelésvédelem van, ebben az esetben kollégánk telefonon is valószínüleg tud segíteni.

FONTOS! : a bérelt gépek burkolatát önhatalmúlag SOHA NE BONTSÁK MEG !  Ebben az esetben egészen biztos, hogy a bérlő fog felelni a gép működését helyreállító szerelési és esetleges alkatrész költségekért.A nem szakszerű használatból eredő meghibásodásokért külső és belső sérülésekért ( leejtés , szállítási , kezelési, falhoz ütődés stb.. hibákért a bérlő felel.  A gépeket átvételnek megfelelő állapotban letisztítva vesszük csak vissza, egyéb esetben 1000 ft / gép takaritsi díjat számítunk fel !

A leggyakoribb sérülések pl. kábelszakadás 10m kábel esetén 5000 ft anyagdíj + 3000 ft szerelési díj felszámolásával jár.

Minden bérlőnk megértheti hogy folyamatoan karbantartott gépeinket elektromos és érintésvédelmi szempontból kifogástalan állapotban kell tartanunk, hisz másképpen sem kiadni, sem használni nem tudjuk őket !  Ügye ön sem szretne sérült tápkábeles gépet bérelni ?!!

IGEN ! – minimum 3 napos bérletet követően, 10 % kedvezményt biztosítunk minden bérlőnk számára.  Azon bérlőink számára akik több alkalommal bérelnek tőlünk gépet további kedvezményekkel segítjük.

Nyitvatartási időnk kis mértékben rugalmas – mivel cégünk elsősorban kivitelezéssel foglalkozik, – és a gépbérlési szolgáltatást gépparkunk nagyobb kapacitás kihasználtsága érdekében végezzük, ezért általában gép lerakatainkban nem ül folyamatos jelleggel raktári alkalmazott. Ezért minden esetben előre egyeztetettt árajánlat alapján egyeztetett időben adunk ki és veszünk vissza gépeket, nagy általánosságban reggel  fél 8 -tól du – 17 óráig.

IGEN ! – Előre egyeztetett időpontban kollégánk külön díjazásért , ami kiszállási díjból (5000 ft Bp) és beüzemelési illetve alap gépkezelési betanitási díjból, áll amely az első órára netto 10000 Ft  a második órától 5000 ft/óra díjon számolunk el. A szolgáltatás díját a helyszínen készpénzben kell megfizetni.

IGEN !  Egyeztetett időpontra vállaljuk gépeink kiszállítását, helyszínen történő fizetés mellett.

Nem, nálunk a hétvégi gépbérlés esetén két napot számolunk fel, hiszen gépeinket ugyanúgy használják. A gépek visszavételére lehetőséget biztosítunk akár hétvégén is, előzetes egyeztetést követően. bérleti díj + 10% felszámolása ellenében.

2018. februártól a gépbérlési piacon egyedülálló módon lehetőséget biztosítunk bérlőink számára, hogy a kibérelt gépet, gépeket az első 4 óra időtartamon belül visszahozzák.  Ezt az opciót azért találtuk ki hogy senki ne érezzen csalódottságot amennyiben az általa bérelt gép, nem hozza azt a hatékonyságot, kapacitást, amit elképzeltt, ne adj isten nem megfelelő a feladatra .  Ebben az esetben a gép bérleti díjának 50% át számoljuk csak fel !

A minimum bérlési idő minden gép esetében 24 óra. A gépeket hamarabb is vissza lehet hozni, de akkor is teljes bérleti díjat számítjuk fel

A gépek kipróbálására lerakatainkban van lehetőség, kiadás előtt a gépek üzemeltetését bemutatjuk. Ez garanciát jelent a működőképességre

Load More